کدمورس جدید همستر کامبت (پنجشنبه ۱۴ تیر) + آموزش ال‌جی پلتفرم خانه هوشمند Homey را خرید کمبو کارت‌های جدید همستر کامبت (چهارشنبه ۱۳ تیر) توسعه هوش مصنوعی، گاز‌های گلخانه‌ای گوگل را ۴۸ درصد افزایش داده است همه‌چیز درباره ماهواره‌های ایرانی «کوثر» و «هدهد» + جزئیات پایان ممنوعیت واژه «شهید» در فیس‌بوک و اینستاگرام ویدئو | جدیدترین تریلر بازی Black Myth: Wukong احتمالا طراحی اپل واچ سری ۱۰ درمقایسه‌با نسخه قبلی تغییری نخواهد کرد چرا لوازم خانگی مدرن و جدید زودتر از قدیمی‌ها خراب می‌شوند؟ | پرزرق‌و‌برق‌های نازک‌نارنجی کدمورس جدید همستر کامبت (چهارشنبه ۱۳ تیر) + آموزش آیا تپ سواپ لیست شد؟ + بیانیه رسمی تپ سواپ (۱۲ تیر ۱۴۰۳) کارت‌های کمبو جدید همستر کامبت (سه‌شنبه ۱۲ تیر) معرفی بازی «گربه بی‌نام» (Nameless Cat) + دانلود اندروید و IOS کدمورس جدید همستر کامبت (سه‌شنبه ۱۲ تیر) + آموزش جزئیاتی جدید از ویژگی‌های حلقه هوشمند سامسونگ | ردیاب دمای پوست و تشخیص خروپف برای خرید کارت‌های جدید «همستر کامبت» دیگر نیاز به دعوت از دوستان نیست! سم آلتمن: مدل GPT-5 جهشی قابل‌توجه در هوش مصنوعی خواهد بود روش فعال‌‌سازی بسته اینترنت رایگان (ویژه دور دوم انتخابات ۱۴۰۳) کارت‌های کمبو جدید همستر کامبت (دوشنبه ۱۱ تیر) ۵ برابر شدن ترافیک و تعداد کاربران پیام‌رسان‌های داخلی طی سه سال اخیر کدمورس جدید همستر کامبت (دوشنبه ۱۱ تیر) + آموزش
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

وزارت ارتباطات دنبال راهکار تازه‌ای برای ارائه اینترنت رایگان به دانش آموزان

  • کد خبر: ۷۰۶۶۴
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۵
وزارت ارتباطات دنبال راهکار تازه‌ای برای ارائه اینترنت رایگان به دانش آموزان
در یک سال و نیم گذشته و با اینترنتی شدن سیستم آموزشی کشور به دلیل شرایط کرونایی، همه ما بار‌ها اسم پیام رسان دانش آموزی شاد را شنیده ایم. ضعف‌های شاد باعث شد که بخش زیادی از فرایند آموزشی در برنامه‌هایی مانند واتس اپ یا پیام رسان‌های بومی مانند گپ اتفاق بیفتد.
شهرآرانیوز - در یک سال و نیم گذشته و با اینترنتی شدن سیستم آموزشی کشور به دلیل شرایط کرونایی، همه ما بار‌ها اسم پیام رسان دانش آموزی شاد را شنیده ایم.
 
فروردین سال گذشته بود که وزارت آموزش و پرورش تصمیم گرفت کل فرایند آموزش مجازی را به طور انحصاری در اختیار مجموعه روبیکا قرار دهد و از بستری به نام شبکه آموزش دانش آموزی یا همان پیام رسان شاد، رونمایی کرد. برنامه‌ای که استفاده از آن از همان ابتدا با حاشیه‌های مختلفی همراه شد و ضعف‌های زیرساختی آن در یک سال و نیم گذشته، صدای معلم‌ها و دانش آموزان را در آورده است.

با توجه به اینکه بر اساس بخشنامه وزارت آموزش و پرورش، استفاده از این پیام رسان برای مدارس اجباری بود، ظاهرا همه معلم‌ها و دانش آموزان در این برنامه ثبت نام کردند. از طرفی وزارت ارتباطات هم تعرفه اینترنت این برنامه را رایگان اعلام کرد تا دانش آموزان و کادر آموزش کشور مجبور نباشند برای استفاده از شاد هزینه اینترنت بپردازند. با همه این اقدامات، در عمل ضعف‌های شاد باعث شد که بخش زیادی از فرایند آموزشی در برنامه‌هایی مانند واتس اپ یا پیام رسان‌های بومی مانند گپ اتفاق بیفتد.


پایان انحصار

حالا و پس از یک سال و نیم تجربه انحصار در حوزه آموزش مجازی، به نظر می‌رسد مسئولان هم به این نتیجه رسیده اند که باید مسیر دیگری را در پیش بگیرند. در اولین قدم از این تصمیم، حسین فلاح جوشقانی، معاون وزیر ارتباطات، در روز‌های گذشته اعلام کرد این وزارتخانه تصمیم دارد شیوه رایگان کردن اینترنت تنها برای یک پیام رسان را تغییر دهد.
 
به گفته جوشقانی، از ۱۵ شهریور سال گذشته اینترنت شبکه دانش آموزی شاد رایگان و این مسئله به همه اپراتور‌ها هم اعلام شده بود. او در این زمینه گفت: بر اساس آماری که وجود داشت، به دلایل مختلف، مدارس و دانش آموزان برای آموزش از پلتفرم‌های دیگری به جز «شاد» نیز استفاده می‌کردند و همین مسئله در عمل رایگان بودن تحصیل در فضای مجازی را تحت الشعاع خود قرار می‌داد و انتقاداتی را به آن وارد می‌کرد.» به گفته او از زمانی که استفاده از شبکه دانش آموزی شاد رایگان اعلام شد ترافیک بسیار خوبی در شبکه ایجاد شد، اما همیشه خانواده‌ها و حتی معلم‌ها از اینکه برخی از آموزش‌ها در پلتفرم‌های دیگر انجام می‌شود و باید برای آن هزینه پراخت کنند گله داشتند.
 
فلاح با بیان اینکه مرکز ملی فضای مجازی، شبکه دانش آموزی شاد را در زمره پیام رسان‌ها قرار داده است، ادامه داد: سازمان تنظیم مقررات چند روز قبل به همه اپراتور‌ها اعلام کرد از اول تیرماه استفاده از پلتفرم شاد دیگر رایگان نیست و هزینه آن مانند دیگر پیام رسان‌های داخلی مطابق یک سوم قیمت اینترنت بین الملل محاسبه می‌شود.


راهکار جایگزین

وزارت ارتباطات در کنار تصمیم بر رایگان نبودن استفاده از شاد، به دنبال راهکاری برای ارائه اینترنت رایگان به دانش آموزان است. تصمیمی که به همین منظور در این مجموعه گرفته شده است، اختصاص سیم کارت‌های مخصوص دانش آموزان است، سیم کارت‌هایی که در آن‌ها بسته‌های مختلف اینترنت در دسترس همه دانش آموزان قرار می‌گیرد و می‌توانند با استفاده از آن، به طور رایگان به محتوا‌های همه سامانه‌های آموزشی دسترسی داشته باشند. فلاح جوشقانی در همین زمینه اعلام کرد: تلاش ما این است تا به واسطه تعریف بسته‌های متنوع روی سیم کارت‌های مخصوص دانش آموزان،  دسترسی به شبکه ملی اطلاعات و سایت‌های آموزشی به صورت عادلانه بین دانش آموزان مهیا شود. با این کار، هر پلتفرم آموزشی مورد تأیید وزارت آموزش و پرورش که مدارس برای آموزش مجازی از آن استفاده کنند از طریق بسته‌های تعریف شده روی سیم کارت‌های دانش آموزی، رایگان خواهد بود.
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->